Eilisiltana siivosin olkkarini, laitoin talvimatot paikoilleen, kuuntelin joululauluja, laitoin valot kuuseen ja tänään koti muuttuu joulutuvaksi.

Ulko-ovea kiertää havukranssi punaisine rusetteineen ja kultaisine palloineen. Taitaa siellä olla punaisiakin joukossa.

Välioven ikkunassa on Weisteen ihana vihreä-valkoinen jouluköynnös, jonka ostin ale-myynnin viime hetkillä tammikuun lopussa. Siinä on havuja valkoisen kuuraisina sekä rautatammen lehtiä ja punaisia marjoja kolmen ryhmissä.

Kph:een ovessa on varmaan 40 vuoden perinteellä kilisevä kello havuoksassa roikkuen.

Ja sitten kävin kuusen kimppuun. Ihan kuin itsestään siitä tuli kultainen. Jotenkin vain kullanväriset koristeet sopivat käteeni kaikkia seitsemää joulukoristelaatikkoa kaivellessani. Eipä siinä taida olla kuin kahdenkokoisia kultaisia palloja, kultaköynnöksiä,  7 Weisteen kullanväristä enkelisiluettia ja kaksi bambia, Amerikasta saamani kullanvärinen "Santa´s key" ja aikoinaan Yves Rocherilta saatu kullanvärinen, peltinen seimikoriste. YR:lta sai joskus valtavasti kaikkea hienoa ja käytännöllistä. Minulla on vieläkin esim. piparimuotit, oveen laitettava joulukellopari-koriste, kaksi lasista kellomobilea ja keinuva joulupukki-soittorasia.

IMG_0001.jpg

Siispä - ♫♪..Joulu tulla saa...♪♫

Selkä väsyi jatkuvaan kumarteluun, joten kunhan olen vähän levännyt, laitan keittiötontut roikkumaan  hyllyn reunoista, kultaenkelit kaappien oviin, joulutaulut seinille, ikkunakoristeet paikoilleen yms.

Jouluisin ajatuksin joululauluja kuunnellen

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg