IMG_0001.jpg

Kyllä minun viherseinäni kasvaa ja etenee, jopa kukkii, vaikkei sitä kuvasta kunnolla näekään. Tänään keisarinelämänlangassa on viisi kukkaa, mustasilmäsusannassa vain  yksi oranssi. Se on mix, enkä muista, minkävärisiä siihen tulee. Päivänsini miettii vielä, kasvattaako lisää pituutta ja lehtiä vai alkaisiko jo kukkia. Samoin kelloköynnös vasemmalla, mutta sen kukkia en odotakaan ennen syksyä. Kokemusta hitaudesta on...

IMG_0002.jpg

Nämä sukat kudoin yli viikko sitten. Lankana myhome living ja koko 35.

IMG_0004.jpg

Ja kun kutomisen makuun pääsin, tein viikolla myös toiset samanmoiset.

Juhannus meni partsilla istuen, lukien, ristikoita täyttäen ja lintuja seuraten. Lokinpoikaset opettelevat lentämään naapuritalon katolla, mutta vielä eivät siivet kanna kuin parinkymmenen sentin verran. :) Aika tasapuolisesti emo poikasiaan ruokkii, vaikka kaksi ahmattia haluaisi saada kaiken. Emo etsii sen kolmannenkin ja antaa sille osansa. Se yksi on aina jossain kaukana muista omilla teillään, jotenkin pienempi ja hitaampi kuin nuo kaksi muuta.

Viime yönäkin istuin vielä kahdelta partsilla kuunnellen yökonserttia. Oli niin kaunista laulua lähipuistossa. Sen mitä lokkien kirkunalta pystyi kuulemaan. :))) Teki mieli lähteä yökävelylle, mutta olen ylikunnossa kaiken kävelyn ja pyöräilyn jälkeen, että oli pakko pidätellä jalkoja ja pysyä kotona.

Nyt otan teemukin mukaan ja menen partsille täyttämään ristikkolehteä.

ruusunnuppuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg