viikottain%20logo.jpg

Eilen oli uhkaava tilanne, kun kävin naapurikunnassa ja vastaan tuli rekkoja tuon tuostakin. Yksi ajoi osin minun kaistallani ja sai siinä taiteilla, ettei luisu Metsähallituksen puolelle, kun sattui olemaan kohta, jossa oli polannetta. Ja syy on se, että täällä totellaan jokaista Etelä-Euroopan maita varten tehtyä EU-säännöstä ja jään ja lumen alta talvellakin näkyvät keltaiset viivat peitettiin viime kesänä valkoisella maalilla!!!???!!! Jo oli taas tyhmyys huipussaan!

Ja jotkut kehtaavat vieläkin väittää, että Suomi on itsenäinen maa, kun pääministeriä myöten väitetään, että EU-laki menee oman maan lakien yli. Täällä ei saa tehdä itsenäisiä, oman maan edun mukaisia päätöksiä, kun huulipunahallitus tanssii Saksan ja Ranskan pillin mukaan. Enää ei oteta huomioon pitkän, pohjoisen maan erityisolosuhteita. Eiväthän nuo pikkutytöt tiedä edes sitä, mitä Suomessa on ja tapahtuu eri puolilla maata, kun luulevat kaiken Suomen olevan Kehä Kolmosen sisäpuolella. ;)

Eli tuo hallituskin on uhkaava, koska sen järjenkäyttökapasiteetti on aika surkea.

rokotepiikki.jpg

Uhkaava on myös koronatilanne, kun osa nuorista ei osaa ajatella omilla aivoillaan ja heidän takiaan kaikki muut kärsivät. No, he haluavat saada kuolemantaudin, kun eivät rokotusta ota, mutta heille se suotakoon. Itsepähän kärsivät suurimmat seuraukset. Tai eivät kaikki, kun kuolevat, mutta leikkausjonossa olevat joutuvat odottamaan omia vuorojaan, kun henkilökuntaa ei riitä kaikille.

Uhkaava on myös hoitajapula, sillä suuri osa vaihtaa alaa heti, kun vain entisestä työstä pääsevät irti. Palkkoja pitäisi nostaa kunnolla. Huulipunahallitus vastaa, kuten aina, ettei ole rahaa. Silti heillä on varaa ottaa lisää velkaa, jotta pääsevät parikymmentä minuuttia nopeammin kotoa töihin (etelän radat, tunnelit ja maantiet) tai heittää miljardin ulkomaille kaiken maailman kyläpäälliköiden sukujen elättämiseen. Tai yrittäessään pelastaa koko maailman vaatimalla pienen Suomen kansan vaihtamaan lämmitys-, autoilu- ja ties taivas mitkä -tavat heidän vähäpäästöisiin viherpiiperrysvaihtoehtoihinsa. Eivätkä taaskaan ota  huomioon realiteetteja tässä pitkässä, arktisessa maassa.

takkatuli.jpg

Uhkaavasti pakkanen kolkuttelee nurkissa (-19ºC), joten on siirryttävä lämmittämään eli puita pesään ja tulen lämpöön nauttimaan, keinutuoliin istumaan ja sukkaa kutomaan.

RPnimikirjoitus.jpg