Eilen oli taas kiva päivä, kun posti toi kortin Japanista ja

P4200004.jpg

paksun kirjeen Saksasta! Korttien lisäksi tässä kuoressa oli aivan ihana kirje, kynsitarroja ja teetä. Danke schön, Regina! :)

Odottelen tässä, milloin kesäkassivaihtoon voi ilmoittautua ja suunnittelen, mitä voisin keksiä siihen.

Kesäksi siirryn virkkauksen pariin ja jätän kutomisen vähemmälle. Ehkä... minusta ei tosin koskaan tiedä, mikä villitys iskee päälle. Voihan olla, että tänä vuonna se on taas pitkästä aikaa nyplääminen. Tai sitten kirjatoukka iskee ja luen ja luen ja luen...

Kohta alkaa pyöräilykausi ja sen avulla aion tiputtaa ne kilot, jotka lääkärin määräämä vääränlainen lääkitysohje toi minulle takaisin syksyllä. Juuri, kun olin saanut 10 kiloa tiputettua saatuani diabetes-tuomion ja lääkityksen kohdilleen, niin toisen lääkärin tyroksiiniannoksen pienennys pilasi kaiken. No, tämä souvi on niin tuttu, että se menee taas rutiinilla. Mutta olisin kyllä kiitollinen, jos joskus vielä painoni alkaisi seiskalla. Ja aivan taivaallisen onnellinen, jos joskus olisin se sama pirtsakka sihteerikkö-itseni, joka oli ennen sairastumisiani! Ja jolloin painoin 62 kg..... Saahan sitä unelmoida. :)))))

Mutta kuten olen todennut, mieluummin 25 ylimääräistä kiloa kuin 2,5 metriä multaa päällä.

Onkohan kukaan laskenut, kuluttaako kutominen ja virkkaaminen kaloreita?

Mutta nyt lähden kuluttamaan kaloreita moppaamalla lattiat.

ruusunnuppuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg