IMG_0001.jpg

Muistin avata tämänkin päivän luukun, juuri äsken. :)  10. luukku toi eteeni lahjapaketin, omenoita ja herkkuja.

Mistä se tiesikin, että hain postista itselleni tilaamani joululahjan?  Muistivaahtoisen istuintyynyn tähän toimistotuoliini. Hedelmiä en ostanut. Pakkaustarvikkeita kyllä. Ja ruotsalaisia karkkeja: kovia punavalkoisia Polka-piparminttukarkkeja ja pehmeitä vadelmahyytelökarkkeja.

Olen ollut tien päällä. Ensin paastosin 12 h ja menin viisi minuuttia ennen varaamaani aikaa labraan jonottamaan. Taisi siihen mennä 25 minuuttia ennen kuin pääsin sisään. Siellä oli joku varahenkilö, eikä vakituinen piikkihenkilö ja kyllä oli hidasta touhua! Ensin pisti oikeaan kyynärtaipeeseen kaksi kertaa, sitten vasempaan kerran ja sanoin jo, että oudot yleensä luovuttavat jossain kuudennen piikin jälkeen ja ottavat suosiolla kämmenselästä. No, hän yritti oikeasta ja ronkki kolme kertaa suoneen niin, että kiemurtelin tuolissa, kun niin sattui. Sanoi sitten, ettei hän enää yritäkään. Että jollei kokeitten tuloksilla ole kiire, tule ensi viikolla uudestaan, kun vakituinen piikkihenkilö on paikalla, sillä hän ei saa minusta verta ulos. Huoh! Ihan turhaan kärsin janoa ja nälkää ja ihan turhaan toiset joutuivat istumaan autossa odottamassa minua, kun olin varannut ajan ja kun piti vain käväistä. Nyt se käväisy oli yli puoli tuntia.

Reissu tuli kuitenkin tehtyä ja tarpeelliset paikat kierrettyä.

Nyt laitoin ulkotulen palamaan pihalle, kun tuuli on tyyntynyt.

Ja koska nukuin vain vajaat neljä tuntia viime yönä, menen nyt sohvalle päiväunille. Ehkä kättä lakkaa särkemästä siihen mennessä, kun herään. :)

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg