kottik%C3%A4rryt.jpg

Eilen olin monta kertaa pihalla leikkaamassa pajuja ja koivuja. Siinä vaiheessa tulin sisälle lepäämään, kun en enää pystynyt kumartumaan yhtään, että olisin saanut leikattua niitä versoja ja vesoja. Illan lopuksi sitten saunaan pitemmän kaavan mukaan, buranaa poskeen ja nukkumaan. Vetelin hirsiä 9,5h, joten hyvin nukutti.

Tänään sitten heti aamupäivällä pihalle, kun oli kova tuuli, joka piti öttiäiset poissa. Varmaan viisi kertaa lepäilin päivän aikana ja sain homman loppuun. Vielä pitää kuljettaa risut ja oksat kottikärryillä polttopaikalle.

Ja kun vauhtiin oli päästy, aloittelimme samaa hommaa eräällä toisellakin pihalla. Tuuli tyyntyi ja mäkäräiset hyökkäsivät kimppuun, joten ei siellä pystynyt tuntia kauempaa olemaan. Mutta kättentöiden tuloksia alkaa näkyä. Oma pihamme on nyt siisti ja aitakin näkyy, kun ylimääräiset pusikot ovat poissa.

Olin todella iloinen, kun löysin sieltä pihlajan, kuusen ja katajan alkuja. Ja mustikat ovat hyvässä vaiheessa.

Päivän päätteeksi kävimme taas saunassa ja kunhan saan päivän pyykit lajiteltua ja vaihdettua lakanat, kömmin tuulelta tuoksuvien lakanoiden väliin seuraaviksi 10 tunniksi.

Joten hyvää yötä toivottaa

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg