En keksinyt eilen mitään hurahdusta. Viime kesänä se oli muurauslanka.

Lankahurahdus vaivaa aina. Mutta kai sitä voisi sanoa, että on sukkahurahdus, sillä teen ainakin yhden parin sukkia viikossa. Olen lähettänyt tänä vuonna 16 paria sukkia maailmalle (siis ulkomaille) ja 7 paria odottaa osoitteita, joihin ne voisi lähettää.  Tosin niistä kaksi odottaa päättelyä ja yhdet ovat kesken. Ja koska listalla on tällä hetkellä 95 odottajaa, saan kutoa sukkia pari vuotta. :) Tosin kaikki eivät enää muista olevansa mukana, eivätkä siten lähetä osoitettaan, mutta toisaalta koko ajan tulee lisää nimiä listaan. Ainakin kaikki vanhat lankani saavat kyytiä! Viime vuonna lähetin 57 paria sukkia maailmalle, kolmesta en koskaan saanut viestiä perillemenosta ja vain yhdet palautuivat takaisin. Kotimaan sukat ovat asia erikseen.

Tämän päivän aihe olisi epäonnistunut, mutta eihän sellaisia säilytetä. Ne puretaan ja tehdään uudestaan tai jätetään keränä odottamaan uutta työtä.

13.05.2017%20002.jpg

Minulla on tämän vuoden ajan langanostokielto, mutta sain lahjaksi kaksi kerää. :) Niistä teen pitkät sukat itselleni, yösukat.

Mutta nyt alan kutoa tuota keskeneräistä sukkaparia valmiiksi, että saan päätellä ja laittaa sen postitusvalmiiksi.

Lokoisaa lauantaita!

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg