05.07.2015%20toteemipaalu.jpg

Eilen käytin mökkitiemme toteemipaaluun askartelumaalien loppuja. Pikkupurkeissa oli kultaa, kuparia ja pronssia väreinä. Oksat maalasin niillä väreillä, joita aiemmin hankin valokuvakehyksiä varten. Ihan tuonne ylös en yltänyt, joten joku kerta täytyy ottaa mukaan keittiötikkaat ja jatkaa. Yläosan maalaan valkoiseksi, vain oksat värillisiksi. Pitää katsoa, josko metsästä löytyisi joku pääkallo, jonka voisi maalata. Tuossa on nyt vain puolikas ketun kallo. Se ei ole varkaille kelvannut.;)

Tänään väkersin 9 pientä voikukkaseppelettä ja vein ne oksiin ohikulkijoiden iloksi. Saa nähdä kauanko ne saavat siinä olla, sillä tuosta on varastettu ainakin sinilasinen tuikkulyhty ja puolikkaat poronsarvet parin viime kesän aikana. En muista, lähtikö ruosteinen tuikkulyhty viime kesänä jonkun mukaan....

Kun voikukat kuihtuvat, teen uusia seppeleitä tai kukkaköynnöksiä niistä kukista, joita kulloinkin tienposkesta saa. Ehkä talveksi liimaan paalun täyteen niitä tekokukkia, joita olen käyttänyt ovikransseissa.:)

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg