IMG_0001.jpg

Viidennessä luukussa lekotellaan ja laiskotellaan. Itse en sitä ole tänään ehtinyt tehdä, kun olen ensinnäkin aamuneljään asti suunnitellut joululahjoja listani mukaan, herännyt vähän ennen klo 11, lämmittänyt kotia, lykännyt lunta hiki hatussa ja jossain välissä tein pikkukimppujakin.

IMG_0002.jpg

Tilasin 1,5 viikkoa sitten jo etukäteen valmiiksi sinisiä ja valkoisia piiskuja, mutta kukkakauppias oli saanut vain sinisiä. Jouduin ottamaan harsokukkaa, koska valkoisia ikiviuhkojakaan ei tullut. No, on pelattava niillä korteilla, jotka on saanut ja...

IMG_0003.jpg

... tällaisia kimppuja sain aikaan. Ei lähellekään sitä, mitä piti, mutta laitoin 8 viiden päivän kynttilää kassiin, päälle nämä kimput, taskuun tulitikut ja potkuroin hautausmaalle.

Nyt illemmalla kävin uudelleen katsomassa, että kynttilät palavat. Yksi oli sammunut, kun puusta oli pudonnut lunta, mutta sytytin sen uudestaan.

Kävin metsäpolulla vähän matkaa potkurini kanssa, mutta kaksi moottorikelkkaa olivat sellaista puuroa saaneet aikaiseksi, että täytyy odottaa huomista -20ºC:n pakkasta ja mennä sitten uudestaan katsomaan, saako sinne enää kunnon polkua kävelijöille.

Mutta nyt aion istua ja kutoa ja katsoa nettitelkusta TTK-finaalin. Sen jälkeen laitan joululaulukasetin soimaan ja alan lukea. Kaikki 74 jouluCD-levyäni jo kuuntelin viikon aikana. Nyt kuuntelen kasetit ja sitten siirryn jouluLP-levyihin. :)

Musiikillista iltaa!

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg