PA050005.jpg

Vanhemmillani on tänään 63-vuotishääpäivä, joten tein isälle oman mausteettoman täytekakun ja muille makuisemman. Isän kakussa on normi omppupiirakan ohjeella ilman vaniljasokeria tehty leikattu pohjalevy, kostutukseen sokerivettä, täytteenä muusattua mansikkaa ja banaania ja kuohukerma maustettu pelkällä sokerilla. Isompi kakku on samalla ohjeella tehdyistä levyistä koottu, kostutus DiSaronno/vesi-seoksella, täytteenä samaa mansikkabanaanimössöä ja lisäksi joka toinen väli mokkakiisselillä. Kuorrutin myös koko kakun yöksi samalla kiisselillä ja se kovettui mukavasti aamuun mennessä ja kostutus säilyi paremmin. Keskipäivällä vatkasin kuohukerman ja kuorrutin isän kakun ja sitten lisäsin vaahtoon vaniljasokeria ja vaniljakreemijauhetta ja koristelin isomman kakun.

Koristeet tehty aiemmin tätä tarkoitusta varten, lisäksi jotain jäämurskan näköistä kakunkoristetta....

Ja hyvää oli, vaikka itse sanonkin. ;)

ButterflyRose.jpg

RPnimikirjoitus.jpg