lumiukko%20lumisateessa.jpg

Myöhään meni taas viime yönä. Lähemmäs kaksi oli kello, kun nukuin ja silti heräsin jo viiden jälkeen saamatta unta. 1,5 tuntia kieriskelin sängyssä radiota kuunnellen. Ja manaten sitä, ettei taaskaan kuullut yhtään joululaulua, vaikka jouluun on enää runsas viikko.

YLE kun on suuressa viisaudessaan päättänyt, että joululauluja soitetaan vain loppuviikosta tapaninpäivään klo 18:aan asti ja sitten ne loppuvat kuin seinään.

Vaikka joulu alkaa pikkujoulusta marraskuun lopulla ja kestää vähintään loppiaiseen. Mutta ei! Noita pahuksen vinkuvia poppareita ja räminää saa kuunnella 51 viikkoa vuodesta ja vain yhden vaivaisen viikon he antavat joululle.

Jotenkin ei ole tasapainossa tuo ajatusmaailma. Kuulema suuri osa kuuntelijoista ei halua kuulla joululauluja niin paljon ja pitkään. Mutta entä me, jotka emme halua kuulla niin paljon tuota kamalaa räminämusiikkia, jota nykyisin joutuu kuuntelemaan sen 51 viikkoa? Onko tasapuolista pakottaa meidät joulumusiikin ystävät kuuntelemaan räminää lähes koko vuoden ja kärsimään 51 viikkoa, kun toisaalta olisi oikeus ja kohtuus, että saisimme edes 4 viikkoa kuunnella joululauluja ja ne räminämusiikin ystävät joutuisivat kärsimään vain 4 viikkoa vuodesta (toisin kuin me, jotka nykyään kärsimme 51 viikkoa!)????? Kysyn vaan!

Edit: Radio Novan Joulu.

Mutta joo, nousin ylös, laitoin tulen kaminaan ja aloin valmistautua lähtöön. Haikeana katselin ikkunasta, että ulkona olisi lumitöitä, mutten nyt ehtinyt.

Lähdin vampyyrin luo nälkäisenä, paastottuani illasta asti. Kävin jo viikko sitten, muttei se vampyyri saanut minusta verta ulos, joten piti mennä uudestaan toisen vampyyrin luo. ;)

Reissulta palattua kello oli yli yksi ja oli pakko jättää Marko Maunukselan jouluinen tunti kesken ja mennä kolaamaan lunta. Muutama tunti siinä meni ja ilta oli pimennyt lopettaessani. Satoi yhä lunta.

Yritin jaksaa avata netin ja kiinnostua näistä hommista, mutta uni voitti. Nukuin kahden tunnin päiväunet ja nyt avasin luukun.

IMG_0001.jpg

Luukun nro 15 takaa paljastui  lumiukko. Onneksi lumi ei ollut nuoskaa, olisin muutoin vieläkin sitä lykkäämässä. Joten ei vielä voi lumiukkoja tehdä, pikkupakkasessa.

Ihan tarpeeksi reidet kramppaavat jo nytkin. Mietin miksi, mutta hokasin, että autan lumikolaa aina vasemmalla jalalla kipatessani lunta kasan päälle. Mutta elämä on!

Parempia yöunia toivoen...

ruusunnuppuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg