spring%20is%20here.jpg

Kaksi kuormaa multasäkkejä eli 12 sk on viety mökille. Tänään levitin ne jokaiseen tarvittavaan paikkaan ja lannoitettiin koko pihapuutarha pari vuotta muhineella pissalla. Olihan mahtava "tuoksu"!

4,5 tuntia siinä kului. Huomenna ajattelin lähteä uudestaan mökille harkkaamaan pihan, että voimme laittaa pihapaviljongin pystyyn.

Keskiviikkona toin suolta suopursukimppuja autoon ja laitoin niitä lattialle, takapenkille ja takakonttiin. Ei ole nyt näkynyt jälkeäkään "automönkijöistä". Tietysti sitten ensi yönä ne oikein juhlivat autossa, kun tämän tähän kirjoitin. Toivon totisesti, että eivät...

Sitten, kun ehdin istumaan pitempään paikoillani, aloitan seitsemännen suikaleen mattoa varten. Luulen, että tarvitsen niitä 10 kpl. Yksi suikale on aina 15 cm leveä.

Viime yönä luin kirjaa nimeltä Lapin turisteja ja yksinkulkijoita. Kirjoittaja Teuvo Hahl-Marjokorpi. Olipahan omituista kielenkäyttöä ja sanailua. Vaikeaa lukeakin, kun ei tahtonut ymmärtää puoliakaan siitä, mitä tarkoitettiin. Että oliko tarkoitus, että tekstin voi käsittää monipuolisemmin kuin mitä ensin luulisi vai oliko tarkoitus olla salaperäinen ja erikoinen.

Kävin äsken kastelemassa kukkalaatikon ja olin saada slaagin, kun orava pomppasi lintutalosta karkuun. Avitan kevätkukkia, sillä laitoin niille multaa loppukeväästä ja nyt ne joutuvat kaivautumaan vähän ylemmäs.

Mutta nyt on iltapalan aika, vaikken nukkumaan voikaan vielä tunteihin mennä, kun aurinko paistaa ja on täydenkuun aika lähestymässä - ja tämä tyttö valvoo ja kuuta ulvoo. Siksi noita kirjojakin hamstrasin pöydänkulmalle. Ettei mene pelkäksi kutomiseksi koko elämä.

Mukavaa viikonloppua itsekullekin!

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg