goodevening%20siniset%20kynttil%C3%A4t.j

Myöhään yöhön siinä tosiaankin meni. Kello oli kolme, kun menin nukkumaan, mutta varttia vaille neljä vasta nukuin. Oli niin paljon mietittävää viimeistelyhommiin liittyen.

Kymmeneltä nousin ylös laittamaan tulet kaminaan, aamupuuron keittäminen ja mutkamäen katselua.

Yhden maissa lähdin potkuttelemaan puisella potkurillani taas metsään. Lunta satoi, oli harmaata. Kamera oli jossain kaikkien tavaroitteni alla, joten yhtään kuvaa en edes voinut ottaa. Äsken sen karkulaisen löysin, kun laitoin tavarat järjestykseen voidakseni jatkaa lahjojen viimeistelyä. Siihen menee enemmän aikaa kuin itse tekemiseen...

IMG_0001.jpg

Niinpä sitten äsken avasin luukun nro 14. Linnut siinä laulavat iloissaan, kun sataa lunta. Ulkona ne eivät kyllä laula ja paljoa lennäkään, kun sataa lunta, oikeasti. :) Lumi oli eiliset jäljet melkein peittänyt, eikä riekkojenkaan pitsinauhaa polun reunalla enää näkynyt. Pari ihmistä siellä oli kulkenut, toinen koiran kanssa. Kettu ja pupu, siinä vakiokulkijat.

Oksilla oli jo aikamoiset lumikasat. Alkaa näyttää joululta. Ja kun tällä viikolla sataa vielä kolmena päivänä lisää, eikä kovia tuulia pitäisi olla luvassa, maisema selvästi koristautuu joulua varten.

keltaruusujaperho.jpg

RPnimikirjoitus.jpg