Kun noita istuinalustoja alkoi kertyä, eikä minulla ole nykyään kuin yksi tuoli, piti muuttaa suunnitelmia.

Mittailin siis kuistituolini tyynyn kokoa, otin esille valmiit päälliset ja huomasin, että niihin on laitettava lisää kerroksia oikean koon saavuttamiseksi. Koska loppuviikosta oli aivan ihania ja lämpimiä kevätpäiviä, istuin kuistilla ja virkkasin.

Illalla kaksi sopivankokoista neliötä oli vihdoin valmista ja yön pitkinä tunteina virkkasin tyynyn niiden sisälle katsoen netistä Eurosportin Wattseja ja joitain sarjoja. Kuuta ulvoessani siis.

IMG_0001.jpg

Tällainen tuli nojailutyynystä. Nyt jatkoin sitä neljättä, keskeneräistä ruutua ja kun valmiit langanpätkät loppuivat, tein niitä lisää. Sain siskoltani pussillisen jämiä ja niitä liitin yhteen ja jämäkerien lankoihin tein lenkkejä, jotka leikkaan hapsuiksi valmiissa työssä. Itseni tuntien en kuitenkaan viitsisi lenkeistä tehdä hapsuja, joten otan varman päälle. Virkkaan aina yhden sivun kerrallaan, leikkaan lenkit auki ja jatkan sitten seuraavalle sivulle. :) Näin saan varmemmin valmista huijaamatta.

Tyynyjen toinen puoli on siis hapsuja täynnä ja siten ohutkin tyyny tuntuu paksulta ja pehmeältä. Nyt tuo pinkki istuintyyny odottaa omaa kuortaan....

Parasta siis alkaa heiluttamaan koukkua.

persikkaruusu%20ja%20perhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg