Koska en muuta teen seuraksi keksinyt, otin pakastimesta purkillisen vaniljaista rommi-raparperihilloketta ja tein tämän piirakan.
uunin valo tekee kuvan keltaiseksi
Se on nyt uunissa, joten lopputulos on näkemättä ja maistamatta. Mutta kyllä siitä hyvä tulee, luulisin. :)
Omat Maiju-raparperini ovat mökilläni Lapissa vielä lumen alla, eikä viidennen kerroksen parvekkeella ole vielä muuta kuin kukkia kasvamassa, joten ei ollut muuta mahdollisuutta. ;)
Tässä piirakka on jäähtymässä.
En malttanut odottaa kauaa, vaan leikkasin palasen, spruuttasin kermavaahtoa pullosta ja koristelin sinisillä sokerihelmillä. Ajattelin kyllä ensin tehdä vaniljakastiketta, mutta kukapa sen söisi. Jäisi liikaa yli. Joten helpompaa ja halvempaa näin tehden. :)
Hyvää se oli. Ja tuoksukin on mukavaa, kun se leijailee koko huushollissa pitkään.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.