Tästä se alkaa! Siis valmistautuminen jouluun. ;)

IMG_0005.jpg

Hain esille kaksi laatikollista lasipalloja, kimalleliimat ja Erikeeperin, mutten vielä löytänyt niitä hileitä, joita tarvitsen.

IMG_0006.jpg

Aloitin kumminkin koristelun ja laitoin pari palloa kuivumaan ennen kuin jatkan eteenpäin.

Ja sitten siihen varoitukseen. Tilasin eräästä nettikaupasta kaksi ledkynttilää hämärätunnistimella.

IMG_0001%20%282%29.jpg

Laitoin ensimmäiseen paristot paikoilleen, kokeilin, muttei valo syttynyt. Siirsin sen sivuun ja laitoin paristot toiseen. Se toimi niin kuin pitääkin. Otin sen ekan uudelleen käsittelyyn. Kokeilin, ettei "kynttilänliekki" ole irti ja päätin tarkistaa paristot. Avasin pohjasta luukun ja poltin sormeni. Metalli oli kuumaa, kynttilä tuntui kumman lämpimältä, joten pudotin kuumat paristot matolle. Ja kun katsoin sinne sisälle, alkoi sauhu nousta.

Otin paristot mukaan ja menin naapuriin. Hän kokeili omillakin paristoillaan, mutta ei auttanut; sauhu vain alkoi nousta ja koko kynttilä kuumeni. Joten siinä on jotain pielessä.

Ei ihme, että joulun aikaan kerrotaan tulipaloista, jotka alkavat noista kynttilöistä. Kokeilen vielä joskus pihalla, mitä tapahtuu, kun sen laittaa lyhtyyn. Voihan olla, ettei joku olisi mitenkään reagoinut ja olisi tuonkin jättänyt lyhtyynsä tai pöydälleen tai ikkunalleen ja ajatellut, että kyllä se syttyy, kun tulee ilta ja pimeää.

Minä en kyllä enää jätä yhtään led-kynttilää sisätiloihin palamaan!

Yritin arvostella tuotteen myyjän sivuilla varoittaakseni muita, muttei sitä kuulema voi hyväksyä. Jossain vasemmalla olisi ohjeet, miten arvostelu tehdään oikein. Ei sieltä sellaisia ohjeita kyllä löytynyt kolmannellakaan katselukerralla, joten ilmeisin syy on se, etten kehu heidän tuotteitaan maasta taivaaseen ja lupaa suositella muillekin.

Joten eipä kannata uskoa enää niihin tuotteiden arvosteluihinkaan, mitä nettikaupoissa on. Siellä on vain ne ylistävät kommentit, muunlaisia ei julkisteta.

Nyt menen jatkamaan koristelua.

Lumisateista pyhäinpäivää!

ruusunnuppuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg