NonnuNeulojan neulekuvahaaste on pyörinyt tämän kuun ajan, enkä tiennyt siitä mitään ennen eilistä. Koska se loppuu kohta ja ensi kuussa on vain 30 päivää, teen oman osuuteni heinäkuussa. Ihan vain huvikseni. Ei kai sillä ole väliä, milloin ne 31 kuvaa ottaa. Heinä- ja elokuu ovat aivan yhtä hyviä kuukausia kuin toukokuukin. Toivottavasti vain sitten muistan, kun aika on kypsä. ;)

P5230001.jpg

Päiväpeitteeni on kasassa lattialla, eikä ole viime aikoina edistynyt. Nytkin on koleaa ja tuulista, joten ei tee mieli ulkona istuskella. Toki valmis peitto-osa lämmittäisi polvia, mutta selkään voisi käydä viima. Odotellaan parempia aikoja eli varmaan sitä, kunnes mökkipiha on siistitty talven aikana pudonneista oksista ja neulasista, paviljonki saatu pystytettyä ja mökki sekä grillikota siivottua.

Tällä viikolla pitäisi tulla kukkalähetys, että saan valkoiset prinsessat mökkipihan kantojen päälle ja amppelit kotipihan telineen koukkuihin ja tehtyä asetelman isoon piharuukkuun. Tosin täytyy ensin katsella lähiaikojen säätilanteita, että pitääkö odottaa vielä muutama viikko, etteivät kukat palellu. Amppelit voi kuljettaa sisälle öiksi, mutta raskaita ruukkuja olisi vaikeampi kanniskella...

ruusutjaperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg