IMG_0001.jpg

Minulla on pakastimessa paljonkin katkarapuja, joten etsin netistä ohjeen niitä varten. Ensin ajattelin tehdä kasaria, mutta kun löysin superhelpon ohjeen katkarapu-nuudelivokkiin, ostin nuudeleita ja eilen jo tein ekan (puolikkaan) satsin. Tänään toisen.

Joudun säveltämään omiani, kun en voi kaikkia mausteita käyttää, joten nuudelit ovat peruspakkauksia ilman niitä maustepusseja. En myöskään käytä tuoreksia, vaan oriental wokkivihanneksia (tykkään herkkusienistä ja vesikastanjoista). Soijakastikkeen ja suolapähkinät jätin myös pois, kun niitä ei ollut.

Päälle en laittanut persiljaa, vaan silppusin valkosipulinvarsia (joita kasvatan läpi vuoden keittiössäni) ja käytin Ceasar-salaatinkastiketta. Yleensä minulla on valkosipulikastiketta jääkaapissa, mutta halusin kokeilla jotain muuta välillä.

Ostin myös sesonkisalaattipussin ja fetajuustoa jossain öljyssä ja niistä sain tehtyä helposti salaatin.

On niin hyvää ruokaa, että katkaravut tulee syötyä ihan liian pian. Paras kirjoittaa kauppalistaan. Se on kätevä pakkaus, kun siinä on neljä erillistä pussia yhdessä. Leikkaan vain saksilla yhden osion irti kerrallaan.

Seuraavaksi pitänee etsiä joku ohje isoille katkaravuille. Niitäkin on pakastimessa....

ruusunnuppuperhonen.jpg

RPnimikirjoitus.jpg