P9200001.jpg

Eräänä iltana valvoessani etsin neulekuvahaasteita, muttei niitä löytynyt. Niinpä etsin googlesta lontoonkielellä kaikenlaisia kuvahaasteita ja yhdistelin eri aiheista omani. Se on marraskuulle tarkoitettu neulekuvahaaste. Ja ilmestyy tänne noin kuukauden päästä.

Enhän minä osannut tehdä mitään hienoa pohjaa ja sille tekstiä. Kirjoitin vain WordPadilla tekstin, kuvasin sen kamerallani ja tein sen leikkaa/liimaa-periaatteella Paintilla kuvaksi. Saa kelvata. Ehkä ehdin tässä kuukauden aikana opetella kuvan kaunistamista. Ei kaikkea tarvitse osata....

Ulkona tuulee ja sataa ja viimeisetkin lehdet lentävät puista. Nyt maisema on vielä valoisa keltaisten lehtien ansiosta.

Seuraavat käden työt ovat multapurkkien tyhjennys kuolleista kesäkukista ja callunoitten ja ericoitten istutus.

Sitten pitää lisätä pihalle valaistusta tuikkuketjujen myötä. Näyttää niiiiin pimeältä iltaisin, kun emme ole laittaneet pajuihin valoja, kuten aiempina vuosina.

Koska tänään pääsee pyöräilemään vasta iltapuolella, silloin vasta tuuli tyyntyy sen verran, että jaksaa polkea, päivän voikin käyttää virkkaamiseen ja telkun katsomiseen. Mitähän nettitelkusta etsisi ajankuluksi?

sinisiipi%20ja%20ruusut.jpg

RPnimikirjoitus.jpg